Ювентус и Аталанта играят при резултат 2:3 на Алианц Стейдиъм в мач

...
Ювентус и Аталанта играят при резултат 2:3 на Алианц Стейдиъм в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Аталанта 2:3, Люкман прави нов обрат

Ювентус и Аталанта играят при резултат 2:3 на " Алианц Стейдиъм " в мач от 19-я кръг на Серия А. 

В 4-а минута пристигна първият удар, откакто Аркадиуш Милик си освободи пространство и опита удар от границата на наказателното поле, само че Хуан Мусо избави безпроблемно. В последвалото нападание за Аталанта Адемола Люкман получи топката на комфортна позиция и от дребен ъгъл стреля с десния крайник в близкия ъгъл на Войчех Шчесни, който не съумя да реагира - 1:0 за Аталанта.

В 12-а минута Мануел Локатели опита удар от отдалеченост, който преми на сантиметри от напречната греда на Аталанта. Две минути по-късно Ахнел Ди Мария се промъкна с лекост през отбраната на гостите и насочи изстрел от границата на наказателното поле, само че опитът му в левия ъгъл бе избавен от Мусо.

В 24-а минута имаше искания за дузпа от страна на футболистите на Ювентус, само че съдията подмина обстановката. Все отново, секунди след роба основният съдия преразгледа обстановката с ВАР и отсъди углавен удар в интерес на " Старата госпожа ". С осъществяването се нагърби Анхел Ди Мария, който невъзмутимо изстреля топката в левия ъгъл на Хуан Мусо, който избра неверния ъгъл - 1:1.

Страхотна офанзива на " бианконерите "  в 34-а минута бе осъществена, а Фаджоли центрира феноменално за Милик, който от въздуха откри топката и с превъзходен изстрел не остави шансове на стража на Аталанта - 2:1 за Ювентус. В последната минута на постоянното време за първата част Филип Костич получи добра топка на границата на наказателното поле и опита мощен удар, само че не бе прецизен и последва навън за Аталанта.

Не беше минала и една минута от втората част, откакто Адемола Люкман откри в наказателното поле Йоаким Меле, който остана очи в очи със Шчесни и с невъзмутим свършек съумя да го матира - 2:2.

Стартови сформира:

Ювентус:  1. Войчех Шчесни, 12. Алекс Сандро, 3. Бремер, 6. Данило, 17. Филип Костич, 25. Адриен Рабио, 5. Мануел Локатели, 44. Николо Фаджоли, 8. Уестън МакКени, 22. Анхел Ди Мария, 14. Аркадиуш Милик

Треньор:  Масимилиано Алегри

Аталанта:  1. Хуан Мусо, 42. Джорджо Скалвини, 6. Хосе Луис Паломино, 2. Рафаел Толой, 3. Йоаким Мееле, 13. Едерсон, 15. Мартен де Роон, 33. Ханс Хатебур, 10. Жереми Бога, 19. Адемола Люкман, 17. Расмус Хойлунд

Треньор:  Джан Пиеро Гасперини
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР